Tanam Anggur di Taman Astakona

Monday, September 5, 2011
Hehe memandangkan hari nie merupakan hari menanam anggur sedunia untuk aku so aku nak la share something bab-bab yang berkaitan dengan anggur nie huhu.. baru la taw Ya Rabbi.. gilos upenya kalau tak keje nie mak ai musan musan musan. yang paling musan tue bila selok poket wow!! kenapa kosong ecece wat-wat tak faham lak ye grrrr :P nak jumpa kengkawan sibuk kejenya satu hal.. yang dah kawen pun sure la makin banyak komitmen so kesimpulannya melanggut la tengok anggur nak membusat huhu

cantik plak anggur2 tukan geram plak nengoknye huhu..


cepat la kursusnya ha. bila tak keje nie mula la nak wat keje y ngang-ngang sikit mcm

jadi Tugu Negara ke.. or



wat album advance skit ala-ala linkin park hehe.. xpon


belajar arrangement music ngan Mike Tompkins


by the way de je keje kena wat tp enggak nentu sih pendapatannya.skrg ngah wat montage Wanita*Keluarga*Stress so wanna create my mood yeppy wooo .. maaaari mari mari idea ooooooi come come...come to ur dada come ....
Kru - Menjunjung Nama

IRON DJ / DOWNLOAD MP3 / Buy: Menjunjung Nama