im freeeeeeeee

Wednesday, September 14, 2011
Amboi title huhu. free from what tu?? fikir-fikirkan hehe erm actually syukur bangat seh montaj-montaj sudah settle so now leh focus pada benda lain pulak, sebelum tu nak share sikit montaj yang simple nie click to SOHFaNZZ E-family Stress

& kepada sesiapa yang stress tu try la wat test kat sini so sama-sama la kita tengok resultnya sejauh manakah tahap stress kome ea..


dan satu lagi montaj untuk I-inova 2011 but after perasmian nanti akan ku share montajnya mana la taw dok share-share tetiba ade job kan huhu yabedabedu le hehe.

Doa & harapan disamping usaha yang berterusan moga-moga dimurahkan la rezqi teman nie.. bila xkeghoje nie sikit-sikit nak emo, sikit-sikit nak emo ye la kan kepala nie mikir je ..plannye banyak tapi sume kena hold dulu mmmm. tapi bila free-free macam nie baru baru la boleh update blog ke or create new entry ke kan ish xsama ke tu huhu :)

Alhamdulillah semalam juga baru la kompem peyertaan untuk join 3D animation(3D Post & Production) MSC Malaysia Job Camp programme .



yeppeee passion gilos nak join.. mohon pada readers sume doakan kejayaan teman le ye and hopefully sumenya berjalan lancar.. suffer kot skrg nie huhu

mohon ampun dan maaf le pada yang mmana terasa ke apa ngan aku nie yela tengah-tengah mental disorder nie layan orang pun cam nak tak nak je huhu.. maaf zahir batin yeee
Kru - Menjunjung Nama

IRON DJ / DOWNLOAD MP3 / Buy: Menjunjung Nama