Hari ini dalam sejarah..

Saturday, December 11, 2010


Haha dalam sejarah kali ni aku suka dengan no... sumenya pas aku torai2 join infosys yang telah dianjurkan oleh U aku collaboration with Mdec .. banyak untungnya joining this prog.. 1st haha makan free+sedap2 blaka(slurp). 2nd leh kenal la pape yang related with market area senang kata prog ni tuk memantapkan diri dlm masa yang sama leh cari peluang keje ngan lebih mudah la.. nampak la sikit arah tuju tue.

erm pe la best sgt beblog nie ea hehe ..leh share skit tak haha.. aku nie lama dah beblog tapi macam takde blog je haha bila nak buka je mula la memikir pe email n password blog ni ghaghagha.. belom tebuka pintu ati kot nak berblog nie..tp sedang mencuba2 ..

Eh lari topik plak.. apa yang aku nak share kat sini.. aku mula kembali mengenal apa yang aku study dulu dengan lebih rasa minat dan cinta.. pasal dulu belajo+koya haha jadi belajar tak masuk.. tahun satu la katakan ..tapi sekarang paham la sikit ..kira ok r berhijrah dari yang tak baik ke lebih baik erm tapi yang xbestnye kesedaran tu lambat skit erm ...




jadi kepada diriku teruskan la usaha anda ye ... panas gak medola oblogata nie dah lama tak main dengan no.. ok lah sampai disini sahaja coretanku yang dah lama tak menaip blog nie..

Esok de kenduri akak member kawen,3 bulan lepas g dah book suh datang hehe .. pape pon wat kakaknya Selamat Pengantin baru moga ke anak cucu .. congrate! Mabruk! yang ko bila plak nak kawen hehe (Alert! dont ask me that Q :P)



TAMMAT

Erm think-about-it :

"Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah, nescaya Allah akan mengadakan jalan keluar baginya, dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya, dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya... ( At-Talaq : 2-3)

0 comments:

Post a Comment

Kru - Menjunjung Nama

IRON DJ / DOWNLOAD MP3 / Buy: Menjunjung Nama