My Dream Car

Monday, August 22, 2011
Kalau cerita pasal kereta huhu sure masing-masing ada impian so aku separate 3 klu bab-bab kereta nie 1st kereta Impian(xmampu milik) hehe kira nie stok berangan la ,2nd longterm (mampu milik) ,3rd short term (mampu milik)haaaa so entry hari nie memandangkan aku berjalan jauh hari nie sambil-sambil mata melihat lihat kereta-kereta yang best dan sesampai je rumah terus ku mencapai laptop tuk share something dalam blog aku yang dah lama senyap nie ha..



Kita terjah masuk plak ....



Wow!!! Naza Forte 1.6SX la menjadi idaman terbaru teman.. menepati ciri-ciri yang dikehendaki hehe bila la nak merasa pakai ye haha jom kita tengok
Naza Forte Specification <--- klik le ye :) tak kenal maka tak cinta ececeh.

Designnya smart, tak terlalu vogue, erm tak try test drive lagi mmm haha ni my longterm plan for first car so nak share plak option yang 2nd car tuk longterm plan hehe..

Haaa nie dia my dream car ...Honda City 2009



jom kita tgk specification dan interiornya..



Zzzzzzz huhuhu

3 comments:

  1. aisyah ahmad said...:

    wahh cantek kete nihhh...

    nanti ekkk..
    aku beli sepuluhbijik...
    aku beri ko 3 bijik...

  1. Zareffue said...:

    napa ko x nak bagi 5 ..fair la hehe

  1. akalili said...:

    kete idaman den tu..honda city blue metallic..

Post a Comment

Kru - Menjunjung Nama

IRON DJ / DOWNLOAD MP3 / Buy: Menjunjung Nama